REDKEN

Lasna kozmetika REDKEN

Redken Prihaja naravnost iz New Yorka in Vas spremeni v pravo hollywoodsko zvezdo. Z Lasno kozmetiko Redken bomo poskrbeli za profesionalo nego vaših las!

Lahko ga uporabljate za preoblikovanje vaših las in nadzorovanje vašega stila. Redken je znanost, moda in tehnologija. Zavezal se je, da bo s svojimi inovativnimi izdelki poskrbel za nego vaših las. Ponuja vse kar obljublja in daje veliko izbiro izdelkov za vsakodnevno skrb vaših lase! Redken je Vse!

Podjetje Redken Laboratories je bilo ustanovljeno leta 1960 in je zgrajeno iz navdiha dinamične, ameriške igralke Paula Kent.

Paula je bila še posebej občutljiva na številne izdelke, ki so jih uporabljali frizerski saloni in frizerji. Čutila je, da je nenehno razočarana, da nihče ni mogel razložiti, zakaj so bili izdelki dražljivi. Paula je spoznala, da lahko skupaj z vrhunskimi frizerji pomaga drugim ljudem, ki želijo tudi izdelke z visoko učinkovitostjo, ki so nežni.

Paula Kent in njen frizerski salon, Jheri Redding (s tem ime REDKEN), so začeli s tremi izdelki in intenzivnim izobraževalnim programom za frizerje o kemiji las in kože.

Do leta 1965 je Paula imela polno lastništvo nad Redken Laboratories, s sedežem v Kaliforniji. V 70-ih in 80-ih letih je bila družba vodilna v proizvodni tehnologiji v ZDA in tujini. Leta 1993 je L’Oreal kupil Redken in zdaj je njen sedež na NYC 5. avenue.

Danes je Redken svetovni vodilni v profesionalnih izdelkih in storitvah za nego las. Podjetje je napolnjeno s talentiranimi ljudmi, močnimi partnerstvi z najboljšimi frizerji in vrhunskim raziskovanjem in razvojem. Redken izdelki so zdaj na voljo v profesionalnih salonih lepote v več kot 50 državah.

V našem Salonu uporabljamo le najboljše!